Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ágy forgalmazók képes leírás: Novotex - Vox [3. oldal]
részletek »

Ágy forgalmazók: Novotex - Vox [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: agy.tlap.hu » Ágy forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 38 db
Novotex Matrac

Novotex Matrac

Biomatrac, tempur matrac hozzá való ágy vagy ágykeret, matrac kalkulátor és matrac webáruház, akciós matracok a Novetex matrac bolt kínálatában. 1995 óta foglakozunk matracok gyártásával. Azóta több mint 300 000 darabot értékesítettünk.

Rattan hálószoba - Karabuka Kft

Rattan hálószoba - Karabuka Kft

Tegye kellemesen meleg mediterrán hangulatúvá hálószobáját rattan ágyainkkal és kiegészítőinkkel! Rattan ágyak 90x200cm, 160x200cm vagy 180x200cm-es méretben többféle fejtámlával és hozzá való éjjeliszekrényekkel kaphatóak. Kellemes természetes hangulat, tartós design. Fésülködő asztalkánk minden női hálószoba éke lehet. Rattan fonat borítású szekrényeket akár méretre is készítünk.

Valörtex

Valörtex

Bútoraink tömör, bükkfából és borovi fenyőből készült termékek, amelyek melegebbé, színesebbé teszik az Ön otthonát. Lakását otthonossá varázsolják, és a természet közelségét, harmóniáját árasztják. A bükkfa az egyik leg időtállóbb keményfa alapanyag. Elnyűhetetlen és tartós. A fenyőfa az északi térség friss, tiszta szférájából importált a Borovi, mely szerkezetét tekintve a legidőtállóbb a fenyő alapanyagok között. Bútoraink többféle színben készülhetnek, környezetbarát pácolási és lakkozási (vizesbázisú) eljárással. Sok ágytípusból választhat, melyek szabvány méretekben vagy az Ön által meghatározott egyedi méretekben is készülhetnek. Ágyaink emelhető-rácsozattal, ágyneműtartós kivitelben is készülnek, gázteleszkóppal, a könnyű emelés érdekében. A kiegészítő bútorok is bükkfából vagy borovi fenyőből készülnek, az ágyakhoz illő méretekben vagy az Ön igénye szerint, méretre gyártva. Ágyneműtartó fiókok, éjjeli szekrények, komódok, leesésgátlók is kínálatunkat gazdagítják. Az ágyakat és bútorokat méretre is rendelhetik nálunk.

Vox bútor webáruház

Vox bútor webáruház

Ma már számtalan bútorbolt ajánlatával és webshopjával találkozhat az interneten az ember. Ennek a rengeteg ajánlatnak köszönhetően a választás sem egyszerű, hiszen nehéz kideríteni, hogy a lakásunk paramétereihez és elképzeléseinkhez legjobban illő bútort vajon pontosan hol találhatjuk meg. A Robi Bútor Nagyker széles választékának köszönhetően azonban nálunk bárki elképzelései szerint rendezheti be otthonát. Látogasson el weboldalunkra és böngésszen a fél évente megújuló bútorkatalógusunkban.

Tuti menü