Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ágy gyártók képes leírás: Egyedi - Woodszer [2. oldal]
részletek »

Ágy gyártók: Egyedi - Woodszer [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: agy.tlap.hu » Ágy gyártók
Keresés
Találatok száma - 34 db
Egyedi Gyerekbútorok Háza

Egyedi Gyerekbútorok Háza

Vállalkozásunk tevékenységi körébe tartozik az egyedi gyerekbútorok megtervezése, elkészítése, és országos forgalmazása. Széles kínálatunkban bizonyára megleli azt az emeletes,galéria vagy emelt ágyat amelyet megálmodott gyermekének! Megrendelőink egyedi igényeit is figyelembe véve készítjük gyerekbútorainkat! Sok éves tapasztalattal rendelkezünk, segítünk a bútorválasztásban, tekintetbe véve a gyerekszoba adottságait. Váltsa valóra gyermeke álmát! Gondolja ki, mit változtatna a bútoron, mi megvalósítjuk! Nem probléma, ha pici a gyerekszoba, szakembereink mindig megoldást találnak arra, hogy Ön megvalósítsa gyermeke álmát! Böngéssze weboldalunkat további információért, vagy térjen be szaküzletünkbe. Egyedi gyerekbútorok tekintetében kérje árajánlatunkat! Budapest és 60km-es vonzáskörzetében kérje díjtalan helyszíni felmérésünket! ( 24 órán belül a helyszínre érkezünk, bútorlap színmintákkal ! Tervezzük meg együtt gyermeke bútorait! )

Egyedi kárpitos ágy készítés

Egyedi kárpitos ágy készítés

Vállaljuk egyedi kárpitos bútorok készítését, kiváló minőségben, elérhető áron. Régi és antik kárpitos bútorok javítása, felújítása érdi székhelyű műhelyünkben. Egyedi tervezésű bútorokat klasszikus és modern stílusban egyaránt készítünk. Mi abban hiszünk, hogy a bútor egy hosszú távú befektetés, ideális esetben egy életre szóló választás, amely örökség lehet egy következő generációnak. Ezért úgy gondoljuk, nem kell egyszerre három-négy vagy akár tíz bútort gyártani, hanem elég csak egyet, de azt jól, a megfelelő anyagokból és körültekintéssel kell elkészíteni.

ESZPG

ESZPG

Az egyedi lakás bútor, berendezés között megtalálhatja az egyedi konyha bútorainkat úgyis mint, a modern a klasszikus illetve a lakótelepi konyhákat. Továbbá talál egyedi előszoba bútort, egyedi hálószoba bútort, egyedi nappali bútort, egyedi könyvespolcot, egyedi beépített bútort és még sok más egyedi Méretre Igazított megoldást. Az egyedi közösségi bútoraink között megtalálható az egyedi recepcióspult, bankbútor, vendéglátó bútor, asztalok, székek, virágtartós ülőgarnitúrák.

Etniko bútorgyártó

Etniko bútorgyártó

Az Etniko Kft. 2001 óta importál bútorokat, kisbútorokat, fa dísztárgyakat és különleges lakástextileket Indiából. A mennyiség helyett elsősorban a kiváló minőségre és az egyediségre helyezzük a hangsúlyt. Termékeink természetes alapanyagokból, tradicionális kézműves technológiával egyedi kivitelezésben készülnek.mint kiegészítők jól illeszkednek bármely izlésesen berendezett lakás hangulatához

Exclusive MALIBU polyrattan napágy

Exclusive MALIBU polyrattan napágy

Vásároljon Ön is közvetlenül az importőrtől kerti bútort kedvező áron, kiváló minőségben raktár készletről. Telefonszámunk: 06 30 548 0330. Exclusive MALIBU napágy. 2 személyes kényelmes napágy, lehajtható tetővel, 3 db ajándék kispárnával. Barna vagy fekete rattan szövettel, bézs huzattal és tetővel érkezik. 3 db narancs színű ajándék kis párnával. Elő rendelés esetén a huzat ill. tető színe választható! Elegáns környezetet teremtenek, kombinálva a divatos életmóddal, melyekkel élvezhetjük a kellemes szabadidőt. Termékeink között megtalálható sarok ülőgarnitúrák, étkező ganitúrák, napágyak, vázák, illetve kültéri párnák, huzatok is.

Fa-bútor

Fa-bútor

Hálószoba bútoraink hagyományos kézi eljárással készülnek dió és hársfa felhasználásával, klasszikus Olasz design szerint. A díszítő faragások és intarziák szintén kézimunkák. A kész hálószoba bútorokat pácoljuk, több rétegben lakkozzuk, hogy évtizedekig megőrizzék eredeti fényüket. Ha Önnek egyedi elképzelése van, jöjjön el hozzánk, megvalósítjuk! Rendelésre, 4-6 héten belül bármilyen közösen megtervezett halószoba bútor garnitúrát legyártunk.

Fritz Asztalosipar

Fritz Asztalosipar

Az ágy szépségét az ágykeret, a minőségi alvást a matrac biztosítja. Az ágykeretnek eléggé stabilnak kell lennie, hiszen ki szereti, ha az ágy ringatózik, urambocsá' nyikorog. A felületének egyenletesnek és repedésektől mentesnek kell lennie, így elkerülve az esetleges sérüléseket. A felületkezelésnél pedig fontos a természetes anyagok használata (pl.:natúrpác, méhviasz).

Hickory

Hickory

Igazán nehéz műhelyünk bódító hangulatát egyszerű szavakkal leírni. Egy asztalosműhely semmiképp sem internetre való! A virtuális világ nagyon messze áll a gyanta édes illatával átitatott levegő vonzó lágyságától. Hogyan is tudnánk átadni azt a hangulatot, ami egy finom, fűrészporillatú, meleg fényekkel bevilágított kis műhelyben megdobbantja egy odalátogató szívét! Nem kell szakmabelinek lenni ahhoz, hogy mosolyt csaljon arcunkra egy igazi, kis asztalosműhely. Szinte vétek felújítani a falakat, lecserélni egy-egy szép, régi gépet. Olyan ez, mint egy régi kályha, melynek láttán kevés ember tud ellenállni a kellemesen ropogó tűz hívogató melegének. Azt kívánjuk, ütött-kopottan dohogjon egy sarokban. Hamarosan felépül új épületünk, melyet fogalmunk sincs, hogyan tegyünk olyan hangulatossá, mint öreg, rozoga elődje volt. Reméljük, mégis sikerül valahogy! Boldodok lennénk, ha az ön lakásába is becsempészhetnénk egy darabot abból a bájból, amely nap mint nap körülvesz minket régi-új műhelyünkben. Fával kapcsolatos kérdéseivel bátran forduljon hozzánk! Bizosan tudunk segíteni, hiszen mindenünk a fa!

Natur Design

Natur Design

Ha kiváló minőségű természetes anyagokból készült hálószobabútort vagy egyedi kialakítású konyhabútort szeretne készíttetni, a legjobb helyen jár. Vállalkozásunk igényesen kidolgozott ágykeretek, éjjeliszekrények, komódok és konyhabútorok kisszériás gyártásával foglalkozik.

Hirdetés
Pingálók Kreatív Műhely

Pingálók Kreatív Műhely

A gyermek ágyának berendezése és felszerelése sokkal fontosabb, mint sokan gondolják. Nemcsak a csecsemő vagy a gyermek sajátos igényeit kell kielégítenie, hanem bizonyos higiéniai, gondozási és statikai szempontoknak is meg kell felelnie a gyerekágynak (kiságynak, babaágynak). A gyerekágy (kiságy, babaágy) legyen megbízható anyagból (masszív fa, stabil műanyag), kidolgozása legyen gondos, rácstávolsága legyen megfelelő (legalább 6, legfeljebb 7,5 cm). Ha túl szűkek a rések, könnyen beszorulhat a baba keze vagy lába, ha meg tág, feje átfér úgy, hogy maga már nem tudja visszahúzni. Ha nem elég magas a rács, a felálló kisgyermek kieshet. Ezért ne legyen a matrac sem vastagabb 10 cm-nél. Ne legyen rés a matrac és a rács között, mert beszorulhat a gyermek lába vagy keze. Ne legyenek az ágyon kiálló részek (pl. heveder rögzítésére szolgáló csavarok), ne legyenek zsinegelésveszélyes alkotóelemei. A függőleges rácson ne legyen keresztpánt, mert azon felmászhat a gyermek. Praktikus megoldás, ha a gyerekágyon (kiságy, babaágy) néhány rácsrúd kiszerelhető, mert ezeket ki lehet venni majd akkor, amikor a gyermeknek egyedül is szabad elhagyni az ágyát. Ha az egyik oldal a kényelem kedvéért leengedhető, a gyermek számára hozzáférhetetlen zárószerkezettel kell rendelkeznie.

Platán Bútor

Platán Bútor

Cégünk elsősorban, magas minőségű, egyedi, fa bútorok gyártásával foglalkozik. Igényes ügyfelek részére, 13 év tapasztalatával! Profilunkba tartozik minden beltéri fa berendezés: asztalok, székek, szekrények, ágyak, lépcsők, ajtók, konyhabútorok, beépített bútorok stb.

Profi-Tor

Profi-Tor

A Profi-Tör néven a ' Török Műhely' 1996-ban alakult családi összefogással. A sok éves tapasztalat mutatkozik meg munkáinkban. Fő profilunk: Egyedi bútorkészítés, bútorrestaurálás, szaktanácsadás, politúrozás Célunk: Magas színvonal mellett rugalmas és gyors szolgáltatást kínálunk minden ügyfelünknek. Egyedi bútorkészítés esetén a felmérést főként a helyszínen végezzük. A munkát látványterv segítségével prezentáljuk.

Prominent Bútor Stúdió

Prominent Bútor Stúdió

Én, Kristin Ferenc (balról), 1990-ben Faipari Technikumot végeztem és azóta folyamatosan a szakmában dolgozom. Kezdetekben a nagyipari sorozatgyártással ismerkedtem Magyarország egyik legnagyobb bútorgyárában. Itt megtanultam, mi az: Előre tervezett optimalizált munka, magas fokú gépesítéssel. 1995-től átültem a túl oldalra, több neves konyhastúdióban dolgoztam 9 éven keresztül, ahol megismertem a legnagyobb hazai és külföldi bútorgyártók termékeit, rendszerüket és minőségüket. Itt megtanulta

R.M.P.

R.M.P.

Vállalásaink nagyobb hányadát egyedi megrendelések teszik ki. Segítséget nyújtunk a bútorok tervezésében, de hozott tervek alapján is dolgozunk. Jó minőségü, igényes bútorokat gyártunk különböző fafajokból. Alaptevékenységünkbe tartozik: konyhabútorok, hálószobák, nappalik, beépített bútorok, egyedi kiegészítők, asztalok, komódok, könyvespolcok, stb. készítése. Ezeken kívül iroda, orvosi rendelő, teljes kórházi berendezés, vendéglátó egységek bútorai, szálloda ill. panzió berendezés stb. Több mint 10-éves fennállásunk alatt magas szinvonalú gyártó technológiát valósitottunk meg, így a vevőink igényeit megbízhatóan ki tudjuk szolgálni.

SA-FA

SA-FA

A SA-FA Kft. 1995 júniusában alakult azzal a szándékkal, hogy egyedi belsőépítészeti berendezéseket gyártson és értékesítsen. Nálunk nem akadály, bútorok a klasszikustól a merészen extravagánsig Tömörfa, furnérozott vagy akár egzóta (pl. wenge) alapanyag? Fafajtáink: bükk, cseresznye, dió, kőris, tölgy, juhar vagy akár wenge, mahagoni Furnérok: hagyományos fafurnérok vagy többszörkéselt furnérok, gyökérfurnérok MDF: CNC (számítógép-vezérelt) mart és festett kivitelben RAL színkártya szerint. Laminált forgácslapok: hazai és import forgácslapok (EGGER, Polyrey stb.) A bútorok kiegészítéséhez: rozsdamentes acél, szálcsiszolt alumínium, edzett üveg, plexi, természetes kövek és műkövek is felhasználhatók.

Veranda

Veranda

A Veranda Bt. belsőépítészettel foglalkozik, egyedi bútorgyártás fókusszal. A vállalatot Herger Zoltán okl. magasépítő mérnök alapította 1994-ben azzal a céllal, hogy a bútor gyártó és forgalmazó vállalatoknál megszerzett tapasztalatait felhasználva. Fő tevékenységi körök: irodabútorok, konyhabútorok, szobabútorok, valamint beépített szekrények, eloszőbák, fürdőszobák, készítése.

Woodszer

Woodszer

A cég üzleti profilja egyedi lakás- és irodabútorok tervezése, kivitelezése. A kezdeti nehézségek után, több, kiváló szakmai ismerettel rendelkező asztalosipari céggel vettük fel a kapcsolatot és ennek eredményeként megrendeléseink száma gyarapodni kezdett. 2001 nyarán a cégvezetés elérkezettnek látta az időt, hogy egy referenciaanyagot állítson össze. Azóta persze ez bővült, melyet Ön most megtekinthet. Referenciáink között olyan egyedi tervezésű bútorokkal találkozhat, melyek megrendelőink gondolataiból születtek, a mi közremuködésünkkel. Elsősorban tömör fenyőből és bútorlapból készítjük termékeinket, de igény szerint vállalunk kivitelezést MDF-ből, vörös- vagy lucfenyőből, esetleg bükkből vagy tölgyből is. Célunk, hogy olyan lakberendezési tárgyakkal rendezzük be partnereink otthonát, munkahelyét, melyek praktikusak, időtállóak és harmonizálnak környezetükkel, ezért megrendelőink fantáziája bútoraink formai és esztétikai kialakításában egyaránt megelevenedik.

Tuti menü