Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ágy - Tömörfa ágyak képes leírás: Netbútor - Tömör [2. oldal]
részletek »

Ágy - Tömörfa ágyak: Netbútor - Tömör [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: agy.tlap.hu » Ágy - Tömörfa ágyak
Keresés
Találatok száma - 23 db
Netbútor bútoráruház: tömör fenyő bútorok

Netbútor bútoráruház: tömör fenyő bútorok

Amit mi ajánlunk, az nem akármi! Olyan bútorlapból készült gyermek erődítményeket kínálunk Vásárlóinknak, melyek galéria illetve emeletes ágy funkcióját beépített szekrénnyel, íróasztallal, polcokkal, komódokkal bővítjük ki! Egyedi igényeket is megvalósítunk, legyen az többszínű bútor, vagy méretbeli, szerkezeti változtatás. A gyártó maga szállítja házhoz a bútort és össze is szereli azt, így vállalva garanciát a termékre! Fenyőbútoraink között is érdemes nézelődni, hiszen rendkívül jó minőségű, tömör borovi fenyőből készülnek. Natúr fenyő bútorcsaládunk bútorai gyönyörű kazettás fronttal rendelkeznek, másik fenyő bútorcsaládunk termékeit pedig négy pácszínben, tizenkét festett színben, vagy akár több szín kombinálásával is lehet rendelni! Német kis szériás bútoraink esetén a készlet korlátozott, ebből kifolyólag nagyon jó áron lehet hozzájutni ezekhez, legyen az franciaágy, komód, íróasztal, vagy bárszék, forgószék. Házhoz szállítást az egész ország területére vállalunk, akár már 2.400 Ft-tól!

Olasz bútorok

Olasz bútorok

Nappali, hálószoba, étkező bútor, ülőgarnitúra közvetlenül vásárolható, közel 40 olasz bútorgyár magyarországi képviseletétől! Bemutatóteremmel is rendelkező, 14. éve működő cégünk, az ország egész területén, de elsősorban Budapesten és Pest megyében kínálja olasz bútorok forgalmazását, helyszíni felméréssel, bemutatással, kiszállítással, összeszereléssel, nagykereskedelmi árakon. Kérésére időpont egyeztetés után, a megbeszélt stílusú bútorkatalógusokkal, anyag, esetleg szövetmintákkal a helyszíni felmérés során, otthonában árajánlatot készítünk, ami után közvetlenül a helyszínen, vagy egy későbbi időpontban rendelheti meg a kiválasztott bútorokat. Szívesen küldünk előzetes ajánlatot is, hogy árainkat a helyszíni látogatás előtt ellenőrizhessék más üzletekben, illetve hogy tisztába kerüljenek az olasz bútorok árkategóriájával is.

Schneider János asztalosmester Tarján

Schneider János asztalosmester Tarján

Termékeink EGYEDI KIVITELEZÉS - TÖKÉLETES MINŐSÉG Termékeink palettáján található bútor, lépcső, nyílászáró, balkon és kerítés - szinte minden, amit fából igényesen el lehet készíteni. A bútorok tömör tölgyből készülnek, kézi faragással.

Schreiner

Schreiner

1991. óta működik vállalkozásunk, melyben eleinte egyedül dolgoztam. Törekedtem arra, hogy munkáim természetes alapanyagokból, első osztályú minőségben készüljenek. Mivel magam voltam, nagy munkákat nem tudtam elvállalni és a műhely lehetőségei is korlátozottak voltak. A minőségi munka eredménye a sok megrendelés és a vevőkör sokrétűsége.

Shiva bútor

Shiva bútor

Egyedi készítésű termékeinkkel igyekszünk megteremteni a keleti és a nyugati kultúra közti különbségek harmóniáját. A bútorok ázsiai eredetű keményfából, kézi faragással, réz- és csont berakással, illetve fém rácsozattal díszítettek, a gyarmati- és az európai ízlésvilágot egyaránt tükrözve. A megjelenő stílusok tervei régi indiai szakkönyvek alapján készülnek, összhangban a klasszikus ízlésvilággal. A természetes alapanyagok nemcsak hangulatteremtő hatásukban, hanem a bútorok élettartamában is meghatározó szerepet játszanak a ma elterjedt laminált bútorokkal szemben. Egyedi megrendeléseket is teljesítünk, sőt belsőépítész szakemberek együttműködésével teljes körű lakberendezési munkákat, pl. hotelszobák berendezését

Tömör-fa bútorok

Tömör-fa bútorok

Tömörfa bútor - örök érték Életünk nagy részét ágyban, alvással pihenéssel töltjük. Ezért nagyon fontos, hogy ez az idő kényelmesen teljen el. Egy kiváló minőségű tömörfa ágy a nyugodt kiegyensúlyozott élethez nélkülözhetetlen Több, mint használati tárgy, a természet otthonunkba költözik. A Pfiffer Bútornál az egyéni igények alapján minden vevővel közvetlen a kapcsolat. Látogasson el Móri bemutatótermeinkbe ahol a klasszikus és modern bútorainkat, tömörfa bútorajtóinkat bemutatjuk, szakértő kollégáink segítségével segítünk, hogy a legmegfelelőbb terméket választhassa, személyre szabott kiszolgálással.

Tuti menü