Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ágy linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Prominent - Woodszer [8. oldal]
részletek »

Ágy képes leírás: Prominent - Woodszer [8. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: agy.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 135 db
Prominent Bútor Stúdió

Prominent Bútor Stúdió

Én, Kristin Ferenc (balról), 1990-ben Faipari Technikumot végeztem és azóta folyamatosan a szakmában dolgozom. Kezdetekben a nagyipari sorozatgyártással ismerkedtem Magyarország egyik legnagyobb bútorgyárában. Itt megtanultam, mi az: Előre tervezett optimalizált munka, magas fokú gépesítéssel. 1995-től átültem a túl oldalra, több neves konyhastúdióban dolgoztam 9 éven keresztül, ahol megismertem a legnagyobb hazai és külföldi bútorgyártók termékeit, rendszerüket és minőségüket. Itt megtanulta

R.M.P.

R.M.P.

Vállalásaink nagyobb hányadát egyedi megrendelések teszik ki. Segítséget nyújtunk a bútorok tervezésében, de hozott tervek alapján is dolgozunk. Jó minőségü, igényes bútorokat gyártunk különböző fafajokból. Alaptevékenységünkbe tartozik: konyhabútorok, hálószobák, nappalik, beépített bútorok, egyedi kiegészítők, asztalok, komódok, könyvespolcok, stb. készítése. Ezeken kívül iroda, orvosi rendelő, teljes kórházi berendezés, vendéglátó egységek bútorai, szálloda ill. panzió berendezés stb. Több mint 10-éves fennállásunk alatt magas szinvonalú gyártó technológiát valósitottunk meg, így a vevőink igényeit megbízhatóan ki tudjuk szolgálni.

Rattan hálószoba - Karabuka Kft

Rattan hálószoba - Karabuka Kft

Tegye kellemesen meleg mediterrán hangulatúvá hálószobáját rattan ágyainkkal és kiegészítőinkkel! Rattan ágyak 90x200cm, 160x200cm vagy 180x200cm-es méretben többféle fejtámlával és hozzá való éjjeliszekrényekkel kaphatóak. Kellemes természetes hangulat, tartós design. Fésülködő asztalkánk minden női hálószoba éke lehet. Rattan fonat borítású szekrényeket akár méretre is készítünk.

SA-FA

SA-FA

A SA-FA Kft. 1995 júniusában alakult azzal a szándékkal, hogy egyedi belsőépítészeti berendezéseket gyártson és értékesítsen. Nálunk nem akadály, bútorok a klasszikustól a merészen extravagánsig Tömörfa, furnérozott vagy akár egzóta (pl. wenge) alapanyag? Fafajtáink: bükk, cseresznye, dió, kőris, tölgy, juhar vagy akár wenge, mahagoni Furnérok: hagyományos fafurnérok vagy többszörkéselt furnérok, gyökérfurnérok MDF: CNC (számítógép-vezérelt) mart és festett kivitelben RAL színkártya szerint. Laminált forgácslapok: hazai és import forgácslapok (EGGER, Polyrey stb.) A bútorok kiegészítéséhez: rozsdamentes acél, szálcsiszolt alumínium, edzett üveg, plexi, természetes kövek és műkövek is felhasználhatók.

Schneider János asztalosmester Tarján

Schneider János asztalosmester Tarján

Termékeink EGYEDI KIVITELEZÉS - TÖKÉLETES MINŐSÉG Termékeink palettáján található bútor, lépcső, nyílászáró, balkon és kerítés - szinte minden, amit fából igényesen el lehet készíteni. A bútorok tömör tölgyből készülnek, kézi faragással.

Schreiner

Schreiner

1991. óta működik vállalkozásunk, melyben eleinte egyedül dolgoztam. Törekedtem arra, hogy munkáim természetes alapanyagokból, első osztályú minőségben készüljenek. Mivel magam voltam, nagy munkákat nem tudtam elvállalni és a műhely lehetőségei is korlátozottak voltak. A minőségi munka eredménye a sok megrendelés és a vevőkör sokrétűsége.

Shiva bútor

Shiva bútor

Egyedi készítésű termékeinkkel igyekszünk megteremteni a keleti és a nyugati kultúra közti különbségek harmóniáját. A bútorok ázsiai eredetű keményfából, kézi faragással, réz- és csont berakással, illetve fém rácsozattal díszítettek, a gyarmati- és az európai ízlésvilágot egyaránt tükrözve. A megjelenő stílusok tervei régi indiai szakkönyvek alapján készülnek, összhangban a klasszikus ízlésvilággal. A természetes alapanyagok nemcsak hangulatteremtő hatásukban, hanem a bútorok élettartamában is meghatározó szerepet játszanak a ma elterjedt laminált bútorokkal szemben. Egyedi megrendeléseket is teljesítünk, sőt belsőépítész szakemberek együttműködésével teljes körű lakberendezési munkákat, pl. hotelszobák berendezését

Spa Pro Jade ágy

Spa Pro Jade ágy

Jade köves masszázságy Spa Pro Speciál és Prémium modell leghatékonyabb a hátfájás és derékfájás kezelésében.Válassza az eredeti jade masszázs ágyat! A masszázs fő funkciója, hogy az átmelegített izomzatban javuljon a vérkeringés, lazuljon az izomzat, megszűnjenek a fájdalmas izomcsomók, javuljon a belső szervek működése. A keleti masszázsok (akupunktúrás, akupresszúrás) a nyugati masszázsokkal (svédmasszázs) ellentétben nem kimondottan az izmokat masszírozzák, hanem a test energiapályáin haladnak végig ezáltal oldva a feszültséget. Keleten mindig az egész testet kezelik szemben a nyugati orvosi eljárásokkal, ahol a helyi kezeléseket részesítik előnyben. Sajnos vásárlóink többsége már a meglévő problémák kezelése miatt keres fel bennünket. Ne felejtsük el, hogy a megelőzésre is nagy hangsúlyt kell fektetnünk, életvitelünkre is oda kell figyelnünk az egészségünk megőrzése érdekében. A Spa Pro Speciál jade köves masszázságyat elsősorban azoknak fejlesztettük ki (orvos szakértők segítségével), akik túlsúlyosak, keringési zavarral, illetve lumbális problémákkal küzdenek.

T-Textil

T-Textil

Cégünk, a T-Textil Kft. 1997 óta foglalkozik bútorforgalmazással. 2006-ban megkaptuk a Konfor - matracok kizárólagos magyarországi forgalmazói jogát. A Konfor Matrac- és Bútorgyár 40 éve alakult Törökországban. A hazájában több, mint 500 bútorboltba szállítja termékeit. 42 országba exportálnak. A gyár négy évtizedes fennállása alatt komoly tapasztalatokat szerzett a matrac - és bútorgyártás terén. 2004-ben német és olasz technológiát vezettek be gépparkjukban azért, hogy ügyfeleiket európai színvonalon tudják kiszolgálni. Alapanyagaik minősége a legszigorúbb európai igényeknek is megfelel. A kiváló alapanyagoknak és a modern gyártási technológiának köszönhetően a textíliára és a varrásra 2 év, a rugótestre 10 év garanciát biztosítanak. A Konfor matrac gyár kapacitása lehetővé teszi, hogy forgalmazóként nagyobb megrendeléseket is rövid határidővel teljesíthessünk. Igény szerint vállaljuk kórházak, kollégiumok, vagy éppen szállodák matraccal történő ellátását.

Hirdetés
Tempur

Tempur

Az Űrhajózáshoz Készült, és a Földi Életet Teszi Jobbá. A TEMPUR Matrac és Párna a testhez idomul, így a súlytalanság érzését kelti. Amikor ráfekszik egy TEMPUR Matracra, lehet hogy az elején még szokatlannak, sőt keménynek tűnik. A test melegétől és súlyától azonban, a TEMPUR anyag hamar megpuhul és teljesen a testhez simul, ami a súlytalanság érzését kelti.

Tititex

Tititex

Függönyszerelés a felméréstől a kivitelezésig! Függönyvarrás! Biobútorok! Karnisok, függönyök, függöny kollekciók, redőnyők, bioágyrendszerek, biomatracok széles választékban! Budakalász, Budepest, Szentendre, Pomáz, Leányfalu, Üröm, Visegrád és vonzáskörzete!

Tömör-fa bútorok

Tömör-fa bútorok

Tömörfa bútor - örök érték Életünk nagy részét ágyban, alvással pihenéssel töltjük. Ezért nagyon fontos, hogy ez az idő kényelmesen teljen el. Egy kiváló minőségű tömörfa ágy a nyugodt kiegyensúlyozott élethez nélkülözhetetlen Több, mint használati tárgy, a természet otthonunkba költözik. A Pfiffer Bútornál az egyéni igények alapján minden vevővel közvetlen a kapcsolat. Látogasson el Móri bemutatótermeinkbe ahol a klasszikus és modern bútorainkat, tömörfa bútorajtóinkat bemutatjuk, szakértő kollégáink segítségével segítünk, hogy a legmegfelelőbb terméket választhassa, személyre szabott kiszolgálással.

Valörtex

Valörtex

Bútoraink tömör, bükkfából és borovi fenyőből készült termékek, amelyek melegebbé, színesebbé teszik az Ön otthonát. Lakását otthonossá varázsolják, és a természet közelségét, harmóniáját árasztják. A bükkfa az egyik leg időtállóbb keményfa alapanyag. Elnyűhetetlen és tartós. A fenyőfa az északi térség friss, tiszta szférájából importált a Borovi, mely szerkezetét tekintve a legidőtállóbb a fenyő alapanyagok között. Bútoraink többféle színben készülhetnek, környezetbarát pácolási és lakkozási (vizesbázisú) eljárással. Sok ágytípusból választhat, melyek szabvány méretekben vagy az Ön által meghatározott egyedi méretekben is készülhetnek. Ágyaink emelhető-rácsozattal, ágyneműtartós kivitelben is készülnek, gázteleszkóppal, a könnyű emelés érdekében. A kiegészítő bútorok is bükkfából vagy borovi fenyőből készülnek, az ágyakhoz illő méretekben vagy az Ön igénye szerint, méretre gyártva. Ágyneműtartó fiókok, éjjeli szekrények, komódok, leesésgátlók is kínálatunkat gazdagítják. Az ágyakat és bútorokat méretre is rendelhetik nálunk.

Veranda

Veranda

A Veranda Bt. belsőépítészettel foglalkozik, egyedi bútorgyártás fókusszal. A vállalatot Herger Zoltán okl. magasépítő mérnök alapította 1994-ben azzal a céllal, hogy a bútor gyártó és forgalmazó vállalatoknál megszerzett tapasztalatait felhasználva. Fő tevékenységi körök: irodabútorok, konyhabútorok, szobabútorok, valamint beépített szekrények, eloszőbák, fürdőszobák, készítése.

Vox bútor webáruház

Vox bútor webáruház

Ma már számtalan bútorbolt ajánlatával és webshopjával találkozhat az interneten az ember. Ennek a rengeteg ajánlatnak köszönhetően a választás sem egyszerű, hiszen nehéz kideríteni, hogy a lakásunk paramétereihez és elképzeléseinkhez legjobban illő bútort vajon pontosan hol találhatjuk meg. A Robi Bútor Nagyker széles választékának köszönhetően azonban nálunk bárki elképzelései szerint rendezheti be otthonát. Látogasson el weboldalunkra és böngésszen a fél évente megújuló bútorkatalógusunkban.

Woodszer

Woodszer

A cég üzleti profilja egyedi lakás- és irodabútorok tervezése, kivitelezése. A kezdeti nehézségek után, több, kiváló szakmai ismerettel rendelkező asztalosipari céggel vettük fel a kapcsolatot és ennek eredményeként megrendeléseink száma gyarapodni kezdett. 2001 nyarán a cégvezetés elérkezettnek látta az időt, hogy egy referenciaanyagot állítson össze. Azóta persze ez bővült, melyet Ön most megtekinthet. Referenciáink között olyan egyedi tervezésű bútorokkal találkozhat, melyek megrendelőink gondolataiból születtek, a mi közremuködésünkkel. Elsősorban tömör fenyőből és bútorlapból készítjük termékeinket, de igény szerint vállalunk kivitelezést MDF-ből, vörös- vagy lucfenyőből, esetleg bükkből vagy tölgyből is. Célunk, hogy olyan lakberendezési tárgyakkal rendezzük be partnereink otthonát, munkahelyét, melyek praktikusak, időtállóak és harmonizálnak környezetükkel, ezért megrendelőink fantáziája bútoraink formai és esztétikai kialakításában egyaránt megelevenedik.

Tuti menü